Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magas minőségű, különböző kiszerelésű spanyol olívaolajak és olívabogyók

Olívaolajak
Spanyolország több extra szűz olívaolajat (EVOO) termel, mint bármely más ország a világon, és Spanyolország déli részét gyakorlatilag az olívabogyó határozza meg. A szűz és extra szűz olívaolaj a spanyol konyha és a mediterrán étrend alapvető összetevője, melyekből üzletünkben és webáruházunkban az egyedi olajok széles választékát kínáljuk különböző kiszerelésekben egyedi, exkluzív csomagolásban, ízesített BIO olívaolajaink pedig egy könnyed saláta kitűnő alapját adhatják.

Az asztali olajbogyó az ókori idők óta része a spanyol mindennapi életnek. Legyen az zöld, fekete, töltetlen vagy töltött, sós vagy fűszeres, Spanyolország a világ vezető gyártója a természetes, egészséges és rendkívül ízletes olajbogyóknak. A spanyol étkezési olajbogyó leggyakoribb típusai a Manzanilla (amely spanyolul „kis alma” -ként ismert), a Gordal (finom zöld olajbogyó, mint a fürjtojás), Hojiblanca, Verdial és Cuquillo.
Válogasson változatos kínálatunkból - exkluzív, jellegzetes amfora alakra hasonlító csomagolása miatt nem csak egy kiváló Tapas tál vagy saláta ízletes hozzávalója lehet, hanem egyedi, különleges ajándékként is örömet szerezhet vele barátainak, szeretteinek.
Rendezés:

Keresés